Palvelut

Kirpparilla kunnostetaan ja entisöidään huonekalua. Tässä kunnostetaan vanhaa sohvaa
Pikkupajalla entisöity keinutoli

KIRPPUTORI JA KIERRÄTYSPISTE

Kirpputorille voi tuoda myyntiin mm.vaatteita, astioita, huonekaluja, käyttö- ja koriste-esineitä, lehtiä ja kirjoja. Tuotteet voimme hinnoitella puolestasi. Tuotteet voi tuoda myyntiin provisiolla joka on myydystä tuotteesta 25% tai vuokrata loosin. Loosin hinnat  ovat 10 tai 13 euroa. Myyntiajan päättyessä tavarat voi kerätä pois tai jättää kierrätykselle.Myyntiaika provisiopaikalla on 3 kk.

Kierrätyspisteelle voi lahjoittaa tarpeettomaksi käyneitä vaatteita,muita käyttötavaroita ja koriste-esineitä ja huonekaluja. Kierrätyspiste ottaa vastaan myös vastaan rikkinäisiä puustavalmistettuja huonekaluja. Tarvittaessa voimme noutaa tavaroita myös kotoa.  Kierrätyspiste ottaa vastaan myös kynttilänjämiä ja rikkinäisiä vaatteita jotka soveltuvat matonkuteiksi kuten farkkuja, liinavaatteita ja trikoosta valmistettuja vaatteita.

KIRPPUTORIN PALVELUT

Vaihdamme vetoketjut, lyhennämme housunlahkeet ja teemme pienimuotoista vaatteiden korjauspalvelua.

Entisöimme vanhoja huonekaluja Pikkupajalla. Kysy lisää. 

Meillä on myynnissä paljon erilaisia käsitöitä  itselle tai lahjaksi kuten mattoja, sukkia, lapasia, valotauluja ja lasitöitä.

MATKAHUOLTO

Matkahuollon pakettipalvelut maanantaista perjantaihin

4H- TYÖPALVELU

4H-yhdistykseltä voi tilata apua pihatöihin kuten esim. haravointiin, istutusaluiden hoitoon, istutusten suunnitteluun sekä kasvien istuttamiseen ja tarvittaessa hoidamme taimien hankinnan. Leikkaamme myös pensaita, puita sekä nurmikoita.

Kauttamme saa myös apua kotiaskareisiin kuten  esim. ikkunanpesuun, siivoukseen, asiointiin ja ulkoiluun.

Kauttamme voi tilata apua myös asunotojen tyhjennyksiin.

Tuntiveloituksemme on 25 eur.

Kysy lisää puh. 044 3527925

VUOKRAAMME:

Lumikengät:  2€/vrk/pari ja sähköavusteiset polkupyörät 12.40 eur/vrk

 

HAUDANHOITO PALVELU:

Hoidamme tilauksesta hautoja. Palveluun kuuluu istutusalueen kunnostus, lannoitukset, kastelut ja kukkienhoito kesän aikana.  Kukat tilataan asiakkaan toivomuksen mukaan ja eivät sisälly hintaan. Hoitopalvelu 70 eur.

 

TILAUKSESTA TEEMME LEIVONNIASIA JA JÄRJESTÄMME KAHVITUKSIA