Palvelut

HAUDANHOITO PALVELU:

Hoidamme tilauksesta hautoja. Palveluun kuuluu istutusalueen kunnostus, lannoitukset, kastelut ja kukkienhoito kesän aikana.  Kukat tilataan asiakkaan toivomuksen mukaan ja eivät sisälly hintaan. Hoitopalvelu 70 eur.

MATKAHUOLTO JA SCHENKERIN NOUTOPISTE

Pakettipalvelut avoinna maanantaista perjantaihin. Maanantaina klo.10-18, tiistaina, keskiviikkona ja torstaina klo.9-15 ja perjantaina klo. 12-17

4H- TYÖPALVELU

4H-yhdistykseltä voi tilata apua pihatöihin kuten esim. haravointiin, istutusaluiden hoitoon, istutusten suunnitteluun sekä kasvien istuttamiseen ja tarvittaessa hoidamme taimien hankinnan. Leikkaamme myös pensaita, puita sekä nurmikoita.

Kauttamme saa myös apua kotiaskareisiin kuten  esim. ikkunanpesuun, siivoukseen, asiointiin ja ulkoiluun.

Kauttamme voi tilata apua myös asunotojen tyhjennyksiin.

Tuntiveloituksemme on 25 eur.

Kysy lisää puh. 044 3527925

KIRPPUTORIN PALVELUT RISTIJÄRVELLÄ

Kirpputori ja kierrätyspiste palvelee  maanantaina klo.10-18. tiistaina, keskiviikkona ja torstaina klo. 9-15 , perjantaina klo. 12-17 ja lauantaina klo. 11-14. Huomio!! Matkahuollon asiamiespiste ja Schenkerin pakettipiste eivät ole avoinna lauantaina. Jos tulet hakemaan lauantaina lähetystä niin siitä on sovittava erikseen etukäteen

Vaihdamme vetoketjut, lyhennämme housunlahkeet ja teemme pienimuotoista vaatteiden korjauspalvelua.

Entisöimme vanhoja huonekaluja Pikkupajalla. Kysy lisää. 

Meillä on myynnissä paljon erilaisia käsitöitä  itselle tai lahjaksi kuten mattoja, sukkia, lapasia, valotauluja ja lasitöitä.

TILAUKSESTA TEEMME LEIVONNIASIA JA JÄRJESTÄMME KAHVITUKSIA